Spot on lichtplan

Misschien wel het belangrijkste aspect in de ruimte. Een goed doordacht lichtplan waarin functionaliteit en sfeer worden gecombineerd.

 

 Ruimte en technische details bespreken (op locatie of op tekening)

 

Wensenlijst en budget opstellen

 

Uitwerking lichtplan

 

Shoplist verlichting incl. lichtbronnen

 

Eindpresentatie op locatie

 

v.a. 650,= per ruimte | in combinatie met het basis advies is de investering: 495,=

 

 *extra advies bij te boeken a €35,= p. half uur. 

* mogelijkheid om uit breiden met elektra plan

* Los te boeken alleen mogelijk bij een (bestaand) indelingsontwerp om de lichtpunten goed doordacht te kunnen plaatsen

 

 

 

Goed licht is misschien wel het belangrijkste aspect in de ruimte. Wanneer je gaat (ver) bouwen is het een ideale mogelijkheid om van te voren goed te bepalen waar je de licht- en elektrapunten geplaatst wil hebben. Maar ook bij bestaande bouw zijn er tal van oplossingen om de verlichting te optimaliseren. Er wordt in dit advies gekeken naar de beste plek van een soort armatuur, de lichtverdeling in de ruimte en de combinatie van basis, accent- en sfeerverlichting.

Bij een uitgebreid lichtadvies komen ook de technische details ter sprake, zoals een advies voor de aansluitingen  in de ruimte. Desgewenst kan het advies uitgebreid worden met een uitgewerkt elektra plan en besproken worden met jouw elektricien of aannemer.

 

We bespreken de mogelijkheden en wensen van de ruimte en zetten een lichtplan op. Hierna worden er passende armaturen en lichtbronnen voor je uitgezocht waar je een presentatie van ontvangt.

Omdat wij alleen achter een goed doordacht plan staan, is een lichtplan bij ons alleen af te nemen wanneer er een indeling van de ruimte aanwezig is of wanneer wij een indelingsontwerp voor jou mogen maken.

 

Wil jij het licht zien? Boek dan een afspraak voor een intakegesprek.