...boutique...


Ontdek elke keer weer iets nieuws in de boutique bij Studio eigen!

 

 We hebben een wisselende collectie aan mooie en unieke interieurproducten en leveren veel producten op bestelling (bij jou thuis).

In de boutique / studio vind je een uitgebreide collectie aan stalen waardoor we nóg meer op jouw wensen in kunnen gaan. Er is enorm veel mogelijk en we gaan graag samen opzoek naar jouw perfecte items!


Hieronder een impressie van een aantal producten en leveranciers;


LAB COLOURS

Het  LAB PAINT label omvat een unieke kleurencollectie. Elke kleur heeft zijn eigen verhaal en de collectie is uitgebreid naar 112 unieke tinten! De LAB COLOURS zijn nu onderverdeeld in niet drie, maar vier collecties: NEUTRALS, POWDERBOX, LIMITED SHADES en SPICE COLOURS.

 

De natuurlijke tinten uit de NEUTRALS COLLECTION vinden hun basis in bijzondere elementen uit de natuur. De POWDERBOX COLLECTION is onder andere geïnspireerd op wereldsteden, food en industrieel erfgoed. De beeldende kunst vormde de inspiratie voor de kleuren in de LIMITED SHADES COLLECTION. De intense diepe kleuren uit de SPICE COLOUR COLLECTION zijn gebaseerd op de kruiden uit India en ontworpen in samenwerking met Marie-Gon, een bekende interieurontwerpster en kleurexpert.

 

Wij adviseren een kleur eerst uit te proberen door een handgeschilderde kleurenstaal, een colourcard, een ringwaaier en/of een sample potje met verf aan te schaffen.

 

Alle kleuren en stalen zijn te bewonderen in de studio en voor 5,= kan je jouw EIGEN sample potje aanschaffen.

Kan je wel wat advies gebruiken om de juiste kleur voor jouw project te bepalen?

- Neem foto's en eventueel stalen of andere informatie wat van belang kan zijn mee naar de studio en we bekijken samen de mogelijkheden.

 

- Vind je het fijn wanneer we even met jouw project meekijken om de juiste kleur te bepalen? Boek dan een kleuradvies aan huis.

 

Let op! je kunt 1 kleur per staal per kleur en/of colourcard en max. 4 losse handgeschilderde kleurenstalen. Wil je meer kleurenstalen? Bestel dan de complete ringwaaier voor 4,=.

*foto bron: LAB Vestingh

 

LAB PAINT is verkrijgbaar in de unieke LAB COLOURS maar ook in vrijwel iedere andere kleur.

 

Zit de juiste kleur er niet bij tussen de LAB COLOURS? Maar wil je wel graag met LAB PAINT schilderen? Geen probleem! De LAB ECO Wallpaints en de LAB Duurzame houtlakken en primers zijn in vrijwel iedere kleur leverbaar.

De unieke LAB kleurencollectie is alleen verkrijgbaar in de gehele LAB PAINT label, alle outdoor verven van Vestingh en in coatings van het Vestingh label.

 

Bestel je verf in de studio, per mail of vul het contactformulier in en wij zorgen dat de bestelling binnen 2 werkdagen bij jou op locatie word geleverd en jij aan de slag kunt. Geef je het schilderwerk liever uit handen? Dan brengen we je graag in contact met een schildersbedrijf die ook met onze producten werken.

 

 

LAB PAINT FOUNDATION

 

Paint for water . 

Mede dankzij jouw LAB PAINT aankoop draag je bij aan een mooiere wereld: bij je thuis de verf en waar het nodig is schoon drinkwater. Een eerlijke deal! Meer informatie op labpaintfoundation.com.

 

Maatschappelijk verwantwoord en duurzaam ondernemen

Ook proberen ze met LAB PAINT bij te dragen door maatschappelijk verantwoord en zoveel mogelijk duurzaam te ondernemen. Zo worden onder andere de kleurstalen van LAB PAINT worden grotendeels met liefde geschilders door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en jongeren uit het voortgezet praktijk - en speciaal onderwijs en besteden ze met het produceren van de verflijn veel aandacht aan het milieu. 


Zoek jij hét perfecte vloerkleed voor in je huis of kantoor?

Er zijn enorm veel mogelijkheden in structuur, vorm, kleur en maat. Wij hebben de stalen en kennis in huis om jou te helpen de juiste keuze te maken.


Download
Bloomingville magazine
Bekijk hier de mooie items van het prachtige Scandinavische merk Bloomingville.
AW22_Bloomingville shopthelook_styleover
Adobe Acrobat document 7.0 MB

Styling; voor welke producten kies je? En hoe plaats je dit in jouw huis met jouw persoonlijke spullen? Wij helpen je graag! Boek een styling aan huis!


Stel jouw ultieme eetkamerstoel samen.

1) Kies je kuipje

2) Kies de kleur stof

3) Kies de vorm en kleur poot

4) Bon apetit!


Styling; voor welke producten kies je? En hoe plaats je dit in jouw huis met jouw persoonlijke spullen? Wij helpen je graag! Boek een styling aan huis!


Wens je een op maat gemaakt lichtplan? Dat is mogelijk bij Studio Eigen. Lees hier wat we voor je kunnen betekenen;  Spot On lichtplan


Wens je een op maat gemaakt lichtplan? Dat is mogelijk bij Studio Eigen. Lees hier wat we voor je kunnen betekenen;  Spot On lichtplan


Wick is ontworpen met de overtuiging dat licht bedoeld is om gedeeld te worden: het is het verbindende hulpmiddel dat momenten in ons leven vermenselijkt. Wick creëert een plek om samen te komen en is ontworpen om een metgezel te zijn, om deel te nemen aan avonturen en elke keer saamhorigheid en sfeer te creëeren. Wick is een oproep van ons verleden naar de toekomst. Hetis de gelegenheid om het heden bewust te verlichten. Door de romantiek van een kaars te combineren met het nut van een zaklamp, past Wick zich aan en past hij in een breed scala aan contexten, van intiem huis tot een bruisend restaurrantterras tot een warme kantoorkeuken.

.

Verkrijgbaar in de studio of via mail te bestellen (en op te laten sturen)


En meer...